2012 m. sausio 23 d., pirmadienis

Vilkiška statistika

Atėjo skaičiukų metas: matuosim, konstatuosim ir publikuosim :)

Svoris

2 mėn. - 7,3 kg
2,5 mėn. - 9 kg
3 mėn. (svėrė Vetoj) - 12 kg

Maisto normos: sausiako valgo kiek nori, bet dabartiniu metu (3 mėn.) telpa kažkur į 350-370 g. per dieną.

Ūgis proporcingas draugų kiekiui: kol kas su Rūkeliu mielai siaučia visos kiemo bolonkės, terjeriukai ir kiti mazgiai, tačiau ateities perspektyvos, ieškant panašaus stoto ir sudėjimo draugų, švelniai tariant, graudžios. Jau vien todėl, kad vilkelis mėgsta boksuotis (stojasi ant galinių letenų, priekines šveisdamas kitam į galvą) ir kąsti iš pasalų į būtinai silpniausias vietas :)))

Dantukų stiprumas

Matuojamas sunaikintų daiktų vienetais. Jau nukentėjo kėdė, interneto laidai (kaip tyčia dieną prieš įvedant internetą) ir kompiuterio klaviatūros mygtukas. Dabar sėdžiu ant žemės ir be skaičiaus "vienas" :) Amžiną jiems atilsį.

Mėgsta - nemėgsta

Pradžioj bijojo mašinos valytuvų, vaikų vežimėlių, tetų su maišeliais ir dulkių siurblio. Dabar gi siurblys jam kelia juoką, o man - paniką, kad bus sudoroti antgaliai ir šlangos. Mielai eina patikrinti sunkiasvorių mašinų detalių, o autobusą palydi ilgesingu žvilgsniu ir sėdėdamas (tikiuosi nerezga minčių kibti jam į padangą). Baisiai nori sveikintis su visais praeiviais, tačiau ne itin mėgsta būti glostomas (ypač kai rankos nuleidžiamos tiesiai virš galvos, pažeidžiant elementaraus apsiuostymo taisykles). Ir visada visada visada elgiasi kaip išbadėjęs: savo vilkiška nosim ieško ant žemės visokių gėrybių, kuriomis šeimininkė džiaugiasi akivaizdžiai mažiau. Kartą net bandė pavogti iš vaiko duonos maišelį. Graudu :))))

Moka - nemoka

Moka pasiprašyti į vonią, kai nori palakti tekančio vandenėlio. Žino, kur jo "namelis" (narvas) ir "vieta" (guolis), todėl visad, ko nors skanaus norėdamas, moka žaibiškai ten atsirasti. Dar moka duoti "labas", "sėdėti" ir "pas mane". Aikštelėje moka surasti mane pasislėpusią (bepigu, kai slėptis tinkami tik du objektai) ir jau bando lipti didžiąja kliūtimi į viršų (Semo įtaka). O ko Rūkelis nemoka.. tai viso kito! :)))

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą