2011 m. gruodžio 21 d., trečiadienis

Narvo gniaužtuose


Ne paslaptis, kad laikau Rūkelį narve. Vardan tautos ir aplinkinių gerovės. Tauta iš gretimų butų dar nesiskundė, o aplinkai, kaip patys matote, žala minimali. 2:0 žmonių naudai.

Tenka pastebėti, kad mano naujasis bičiulis yra baisiai "prie meno", nes grįžusi narve randu vis kitokią daiktų kompoziciją. Antrosios dienos narvo vaizdelį vadinu "centru". Pagrindinė šio kūrinio idėja - išlaisvinti narvo pakraščius, atskleidžiant nežemišką ir pakylėjantį grotelių ir linoleumo grožį, kuris įkvėptų net ir visko mačiusią Žemaitę. Tiksliai nežinau, ką ji rašė savo apysakoje "Sučiuptas velnias", bet aš neabejotinai turiu savo versiją.

O šit kaip atrodo išsilaisvinęs didysis menininininininkas:


Prašome pastebėti, koks puikiai išsilavinęs bus šis jaunuolis - kadangi turim "blatą" vienoj laikraštinėj įmonėj, skaitom pačius rimčiausius leidinius. Šeimininkė spaudiniais mėgaujasi prie rytinio arbatos puodelio, o dienos ir vakaro metu juos savo lepcytėmis varto Rūkelis. Perskaitęs kokią mandresnę naujieną, būtinai ją "pasižymi" tokiu geltonu markeriu. O dar jis klauso "Žinių radijo", nes ten kalbančių ponų dikcija itin ramina, o grojaraščio įvairovė itin tinka augančiam organizmėliui. Su nerimu laukiu paauglystės, kai nori nenori teks pereiti prie "Power Hit Radio"...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą